23
Jul

3 Tips Εσωτερικής Διακόσμησης για το 2022.

by

ΤΑΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022


ΤΑΣΕΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ 2022

Όλοι θέλουμε τον χώρο στον οποίο ζούμε να είναι μοντέρνος, διαχρονικός και με διάφορες πινελιές από το προσωπικό μας γούστο! Οπωσδήποτε θέλουμε να δημιουργήσουμε έναν  χώρο όπου θα νιώθουμε άνετα, ζεστασιά, ηρεμία και πάνω από όλα ασφάλεια! 

Για αυτό θα δούμε μαζί τις τάσεις για το 2022 που θα σας φέρουν νέες ιδέες  και προτάσεις, ώστε να τις διαμορφώσετε ανάλογα με το στυλ σας και να δημιουργήσετε το σπίτι των ονείρων σας με βάση το τι ταιριάζει σε εσάς.

1) Φυσικά υλικά

Τρομερή τάση για το 2022 είναι τα φυσικά υλικά, όπως μασίφ ξύλο, ψάθα , μάρμαρο, γρανίτη, πέτρα ,  λινό , βαμβακερό ύφασμα και οτιδήποτε άλλο υλικό όπου βλέπουμε στην φύση και μπορούμε να το φέρουμε στο σπίτι μας, επικρατεί πολύ σαν τάση τα τελευταία και δίνει μια ιδιαιτερότητα και διαφορετική αξία στον χώρο!

2) Έπιπλα με διπλή ταυτότητα

Άλλη μια τάση είναι τα  πολυμορφικά έπιπλα. Έπιπλα τα οποία μας βοηθούν  να κάνουμε πιο εύκολη την καθημερινότητα μας σε σχέση με την διακόσμηση του σπιτιού μας, διατηρώντας παράλληλα το στυλ και την ποιότητα τους. Μπορούμε να κάνουμε συνδυασμούς όπως έναν καναπέ- κρεβάτι ή και μια τραπεζαρία με επέκταση , ένα τραπεζάκι σαλονιού με σερβιτόρο κ.ο.κ

3) Επιφάνειες με υφή

Τι εννοούμε όταν λέμε επιφάνειες με υφή;  Στην μόδα για το 2022 είναι οι ιδιαίτερες επιφάνειες στα έπιπλα όπως το βελούδο στον καναπέ είτε σε πολυθρόνα ή καρέκλα. Προτείνεται επίσης και κάποιο έντονο χρώμα όταν μιλάμε για έναν καναπέ με βελούδινο ύφασμα για παράδειγμα κάποιο κίτρινο χρώμα, σμαραγδί ή ακόμη και μπλε ρουά, όπου κατευθείαν προσδίδουν πολυτέλεια στον χώρο!  Επίσης, ένα διαφορετικό ύφασμα που είναι τάση είναι το κοτλέ και το μπουκλέ όπου συνδυάζεται πολύ εύκολα και θα αναβαθμίσει αισθητικά τον χώρο σας. Όποιο και αν είναι το διακοσμητικό στυλ που ακολουθείτε στον χώρο σας μια απο τις παραπάνω επιλογές θα κρατήσει ζωντανό τον χαρακτήρα του. Τελευταία ( και ίσως καλύτερη κατηγορία ) υφασμάτων  , είναι αυτή των φυσικών υλικών . Μαλλί , βαμβάκι , λινό , ψάθα , βισκόζη και μετάξι , προσδίδουν μια αέρινη πολυτέλεια και το αποτέλεσμα του ''καθαρού'' και Minimal ύφους.